januari 12, 2022

Een terugblik op het eerste jaar TOP Zorgpersoneel!

En zo maar is het eerste jaar voorbij gevlogen. Een jaar waarin heel veel is gebeurd. Op maandag 5 januari 2021 ben ik gestart, in mijn eentje, op een kantoor genaamd ’t Houtstek in Assen.
Een ontzettend mooie plek maar zo alleen wel erg kaal en stil. Ik, die gedurende mijn loopbaan tot nu toe, gewend was om vooral met veel mensen om mij heen samen te werken.
En nu stond ik er min of meer alleen voor, moest (of eigenlijk mocht) ik alles opnieuw uitvinden en uitdenken. Wat stond me te wachten en wat zou ik tegen gaan komen?

Ik mocht en kon gelukkig altijd een beroep doen op de expertise van collega’s Richard Bosker, Koos Siegers en Frank Kruizinga. Dankzij leuke contacten en fijne gesprekken met een aantal zorgorganisaties die het vertrouwen gaven aan TOPzorgpersoneel en kandidaten die zich wilden verbinden aan TOPzorgpersoneel  ontstonden mooie samenwerkingen, waarvoor uiteraard mijn dank.  De zomer stond voor de deur er waren veel te vervullen vacatures en het zoeken naar geschikte kandidaten nam veel tijd in beslag waardoor ik het niet meer alleen kon. In juli 2021 kwam Janique Beishuizen ons team versterken. We hebben een groot aantal kandidaten kunnen plaatsen in heel veel diverse functies o.a., helpende, gedragswetenschapper verzorgende IG, begeleiders, planners en managers. Ik zeg met recht dat ik trots ben op wat we met elkaar bereikt hebben in dit enerverende jaar!

Nu na een heerlijke week kerstvakantie ben ik weer met frisse energie begonnen. Ik ben klaar voor het nieuwe jaar, klaar om samen met Janique mooie gesprekken te voeren met kandidaten en klanten, en ik heb er weer zin in! Ik kijk uit naar wat 2022 ons gaat brengen!

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIJ ZIJN TOP

TOP Zorgpersoneel helpt u om doelgericht de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie te plaatsen.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram