Detacheren

Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Dan is werken via detacheren misschien wel iets voor jou. Bij detachering werk je voor een bepaalde periode bij een organisatie, bijvoorbeeld als vervanging tijdens zwangerschapsverlof of bij ziekte. 

Ben je benieuwd voor welke projecten en functies wij zorgprofessionals zoeken? Of wil je graag aan de slag als gedetacheerde in de zorgsector, maar ben je nog op zoek naar een bemiddelaar die jou hierin begeleidt? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van werken via detacheren

  • Veel ervaring: als gedetacheerde doe je veel ervaring op bij verschillende organisaties. Erg goed voor je ontwikkeling en je netwerk.
  • Eén aanspreekpunt: ook al werk je misschien bij verschillende organisaties, bij TOP zitten we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 
  • Eén contract: als gedetacheerde ben je onder contract bij TOP Zorgpersoneel. Je hebt dus niet te maken met verschillende contracten bij diverse organisaties, wel zo overzichtelijk.

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.