Werken via TOP

Met ons motto ‘Zorg voor elkaar’ willen we jou zo goed mogelijk begeleiden naar een nieuwe baan waar je misschien al wel jaren van droomt. Het vinden van een nieuwe baan kan een intensief traject zijn. Misschien weet je precies wat je wilt en zoek je de juiste vacature, maar misschien heb je eerst hulp nodig bij het opstellen van je CV en het uitzoeken van waar jouw passie ligt. Met onze uitzendervaring in de zorgbranche helpen we jou als zorgprofessional graag bij het vinden van de juiste functie bij de organisatie die helemaal bij je past.

Hoe gaat het in zijn werk?

Of je nu al een leuke vacature tussen onze vacatures ziet staan of nog zoekende bent naar wat je precies wilt: wij komen graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een openstaande vacature die jou helemaal op het lijf is geschreven? Dan stellen wij je voor aan de desbetreffende organisatie. Mocht er op het moment zelf geen vacature zijn die matcht met jouw wensen, dan voegen wij je toe aan onze database. Zodra er een vacature vrijkomt die past bij jou nemen we contact op met je. 

Door onze ervaring weten wij jou als zorgprofessional te matchen met de juiste functie en de juiste organisatie. Wij blijven betrokken tot het einde en je mag tussendoor altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk bij te staan in het nemen van de volgende stap van jouw carrière.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een CV check
  • Werken op uitzendbasis
  • Werken via op detacheringsbasis
  • Direct in dienst treden bij de opdrachtgever
  • Werken als zzp’er
  • Vakantiewerk

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.