OVER ONS

Wij zijn TOP Zorgpersoneel

TOP voor medewerkers en TOP voor opdrachtgevers. Hoe wij TOP zijn en TOP blijven, is te kenmerken in onze transparante communicatie waarin alle betrokkenen adequaat worden meegenomen in het proces van werving tot plaatsing en het volgen van het functioneren. Een leuke baan of een goede nieuwe collega, dát is waar het om draait!

NEEM CONTACT OP

TOP Zorgpersoneel

Bonny van der Veen

Mijn naam is Bonny van der Veen, geboren en getogen in Assen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Nadat ik mijn MBO-SPW diploma behaalde ben ik een aantal jaren aan het werk gegaan in de gehandicaptenzorg bij diverse werkgevers. Toentertijd was het niet eenvoudig om als schoolverlater aan het werk te komen en een redelijk contract te krijgen daarom koos ik ervoor om als flex-medewerker aan het werk te gaan.

Na een aantal jaren daar ervaring opgedaan te hebben ben ik aan het werk gegaan bij een uitzendorganisatie, zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de wereld van de planning en daar ben ik vele jaren werkzaam in geweest.

In oktober 2018 besloot ik zelfstandig te worden en heb ik mij als ZZP-er voor diverse organisaties ingezet. Veelal hadden deze organisaties knelpunten en dilemma’s die te maken hadden met flexibiliteit, roostering, capaciteit en flex-planning,

Voor mij begint dit met goed luisteren en aanvoelen vanuit praktijkervaringen. Waar is nou precies behoefte aan? Ik denk actief mee met een organisatie of kandidaat. En zo wil ik mijn bijdrage leveren aan het bieden van waardevolle zorg

Na al deze jaren ga ik weer terug naar mijn roots en zet ik mij in voor TOP zorgpersoneel. 

Ik wil nog steeds mijn bijdrage leveren aan de vraagstukken en knelpunten in de zorg. Ik ga voor de juiste persoon op de juiste plek.

TOP Zorgpersoneel

Janique Beishuizen

Ik ben Janique Beishuizen, geboren in de provincie Drenthe en nu woonachtig in de provincie Groningen met man en 2 fantastische (puber) kinderen (ja het kan). Ik ben altijd iemand geweest die, om mezelf in evenwicht te houden, 2 banen naast elkaar had. In de beginjaren was ik werkzaam bij (toen nog) Stichting gezinsverzorging (later overgegaan in Icare/Espria) en gaf ik daarnaast turnles.

Na 10 jaar lesgeven vond ik het tijd voor iets anders en wilde ik mezelf sportief uitdagen en kocht een paard. De bedoeling was om recreatief te gaan rijden, maar dit mislukte en ik stortte me op de dressuurwereld waar ik t/m het Z ben gekomen en eigenlijk ben ik altijd een soort van penny meisje gebleven.

Binnen Icare heb ik op vele afdelingen en in vele functies mogen werken, van o.a. planner tot junior personeelsconsulent. Projectmatig werken heeft altijd goed bij me gepast, ik hou van klussen die een begin en een eind kennen. Daarnaast hou ik ervan om mee te denken en te zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Na het stoppen met lesgeven was de balans wat zoek en ging ik naast mijn kantoorbaan aan het werk als bedrijfsleider in de horeca. In dit bedrijf werden ook evenementen georganiseerd iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Na de geboorte van mijn kinderen wilde ik wat minder werken en ben ik bij Stichting de Trans gaan werken. Ook hier heb ik vele functies mogen uitvoeren van managementassistent en planner tot projectmedewerker.

Al deze stappen hebben me een ruime ervaring geboden en inzichten gegeven in wat belangrijk is binnen een organisatie. In hoe belangrijk verbinden en samenwerken is, in hoe ik graag wil werken en hoe ik graag wil dat het werkt. Ik wil graag door het inzetten van mijn talenten van betekenis zijn voor de ander. Voor mij is het ook belangrijk te kijken wat nu daadwerkelijk nodig is en wat gevraagd wordt. Het maakt me namelijk uit hoe we met elkaar omgaan en hoe de juiste zorg geboden kan worden.

06-19297995

TOP Zorgpersoneel

Richard Bosker

Mijn naam is Richard Bosker, geboren in Zwolle en opgegroeid in Leek. In 2000 begonnen in de uitzendsector als intercedent en binnen die organisatie doorgegroeid naar diverse management functies. In 2012 heb ik besloten om samen met Koos Siegers voor mezelf te beginnen met Top Technisch Personeel BV. Vanaf januari 2021 hebben we nog twee bedrijven opgericht; Top Personeelsdiensten BV en Top Zorgpersoneel BV.

Wat mij typeert als Professional? Betrouwbaar, ervaren, kundig en oog voor de mens. We verkopen geen pakketjes, we bemiddelen mensen. Mensen met vaardigheden, ontwikkelpunten, ambities en privéaangelegenheden. Voor alles is ruimte en door de medewerker echt te leren kennen ga ik voor een vruchtbare, langdurige arbeidsrelatie. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare, transparante dienstverlening. Door kennis van de markt en kennis van de klant zet ik me dagelijks in om de juiste man op de juiste plaats te krijgen.

Ervaring

Met jarenlange uitzendervaring zijn we in staat om snel te handelen, verder te kijken dan het CV en zo op slagvaardige wijze betrokken partijen tot dienst te zijn met zowel uitzenden, detacheren, opleiden en bijscholen en werven &selecteren. Kortom; de juiste kandidaat bij de juiste organisatie, TOP begeleidt.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit in dienstverlening is voor iedereen belangrijk. Om dit te waarborgen doen wij waar we goed in zijn: Verbinden. Op een professionele en persoonlijke wijze werken we dagelijks aan het verbinden tussen werkzoekenden (latent of direct) en opdrachtgevers. Daarin denken we actief mee met alle betrokken partijen en waar nodig leiden we op.

Continuïteit in Flexibiliteit

Wanneer het gaat om een nieuwe functie of een nieuwe collega, is continuïteit belangrijk. Wij geloven in langdurige samenwerkingen, waarbij betrouwbaarheid, oprechte interesse en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wanneer je elkaar beter leert kennen, kun je elkaar ook écht van dienst zijn.

WIJ ZIJN TOP

TOP Zorgpersoneel helpt u om doelgericht de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie te plaatsen.
CONTACT
stargraduation-hatthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram