Uitzenden

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) baan? Misschien is werken als uitzendkracht wel iets voor jou. Als je bij TOP Zorgpersoneel als uitzendkracht komt te werken, kom je bij ons onder contract. Samen gaan we op zoek naar leuke functies en organisaties die bij jou passen. Je wordt per week uitbetaald, voor de uren die je hebt gewerkt. Werken op uitzendbasis is erg flexibel, je bepaalt zelf wanneer je wilt werken. Daarnaast kom je in soms korte tijd bij verschillende bedrijven te werken, je doet veel ervaring op leert veel mensen kennen. Heel handig als je je netwerk wilt uitbreiden en als je ervaring wilt opdoen in verschillende functies en bij verschillende organisaties. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen jou als zorgprofessional graag met het nemen van een nieuwe stap in jouw carrière. 

Voordelen van werken als uitzendkracht

  • Flexibiliteit: je bepaalt zelf wanneer je wel en niet werkt.
  • Eén aanspreekpunt: ook al werk je misschien bij verschillende organisaties, bij TOP zitten we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 
  • Veel ervaring: als uitzendkracht doe je veel ervaring op bij verschillende organisaties. Erg goed voor je ontwikkeling en je netwerk.
  • Mogelijkheid tot indiensttreding: bevalt de samenwerking met de werkgever zo goed dat je daar graag in dienst wilt treden? Als beide partijen enthousiast zijn, dan is het mogelijk om in (vaste) dienst te treden.

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.