Even voorstellen.. Melissa is nieuw bij TOP!

Maak kennis met onze nieuwe collega Melissa van Meerendonk! Melissa is bij ons begonnen om te ondersteunen op het gebied van planning en administratie. Hieronder stelt ze zichzelf graag even voor:

“Mijn naam is Melissa van Meerendonk en ik ben per 1 juni begonnen in dit leuke team bij TOP. Ik woon in Nieuw Buinen samen met mijn man, die als zelfstandige ondernemer werkt, en onze twee jonge kinderen.

Mijn carrière in de zorg begon enkele jaren geleden en sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren, waaronder thuiszorg, revalidatie, en zowel somatische als PG-afdelingen. Al snel ontdekte ik mijn ware passie in de dementiezorg, een gebied waar ik me met hart en ziel voor heb ingezet.

Hoewel ik altijd met veel plezier in de directe zorg heb gewerkt, werd het onregelmatige werkrooster steeds moeilijker te combineren met mijn drukke gezinsleven. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een functie met regelmatige kantooruren, waarbij ik toch mijn zorgachtergrond kon benutten.

Ik ben ontzettend enthousiast om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis van de zorg kan uitbreiden en mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen. Het is een hele mooie kans om mijn expertise in te zetten en tegelijkertijd nieuwe ervaringen op te doen. Ik kijk ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan dit TOP-team.”