TOP werkt vanaf nu met FleGo

Vanaf eind mei zijn we gestart met het werken in het softwaresysteem FleGo! FleGo is onder andere een planning,- en factureringssysteem dat speciaal voor de zorg is ontwikkeld. Een grote stap voor ons, want met deze tool kunnen wij nauwkeuriger en gemakkelijker plannen en factureren. Ook maken we het voor onze zorgprofessionals en zorgorganisaties nog gemakkelijker om samen te werken.

Voordelen van FleGo

FleGo biedt verschillende voordelen voor zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties:

  • Btw-vrije facturering: Dankzij FleGo kunnen zzp’ers nu btw-vrij gefactureerd worden, wat zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen voor zorginstellingen.
  • Efficiënte planning: Onze zzp-zorgprofessionals kunnen hun diensten en beschikbaarheid eenvoudig beheren via het FleGo-platform en de FleGo-app.
  • Directe facturering: Zorginstellingen en zzp’ers profiteren van een soepel en direct factureringsproces, waardoor administratieve rompslomp tot een minimum wordt beperkt.
  • Eén online omgeving voor zzp’ers: zzp’ers krijgen een eigen inlog en kunnen in het FleGo systeem alles regelen wat maar nodig is. Van het inschrijven op diensten en schrijven van uren tot het veilig opslaan van belangrijke documenten.

We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die FleGo biedt! Wil je meer weten over FleGo? Vind hier meer informatie over FleGo of neem dan gerust contact met ons op!