Maak kennis met Bouwiena, een van onze toppers!

Wat begon met een simpele mail, eindigde in een waardevolle en fijne samenwerking! Een van onze zorgtoppers, Bouwiena, kwam vorig jaar met ons in contact. Met een achtergrond in de gehandicaptenzorg, wilde ze nu graag de mogelijkheden verkennen om als planner in de zorg aan de slag te gaan. We hebben haar natuurlijk direct uitgenodigd voor een gesprek om samen te kijken naar de opties. Wij waren direct enthousiast, en zij gelukkig ook!

Waarom TOP Zorgpersoneel?

Voor Bouwiena was het de persoonlijkheid en directe connectie die haar gelijk aanspraken. Het voelde als een warm welkom, een natuurlijke klik. Deze connectie ging verder dan alleen werk; het was het begin van een partnerschap: “De stap om contact op te nemen was erg laagdrempelig, ik voelde direct het enthousiasme en de openheid om de mogelijkheden te onderzoeken. In alle mogelijke manieren wordt er meegedacht, zonder oordeel en niks is te gek. Met de simpele vraag ‘Wat heb je nodig?’ voelde ik me gehoord.”

Een nieuwe stap in de zorg!

Ook wij waren enthousiast over Bouwiena en toevallig hadden we direct een leuke opdracht die we graag aan haar wilden voorleggen. Na het eerste gesprek ging alles in een sneltreinvaart. Dezelfde middag had Bouwiena al een gesprek bij een zorgorganisatie in Zuidlaren, waar ze nu nog steeds als planner werkt. Ondertussen volgt ze ook de opleiding tot planner in de zorg via TOP, vooral om haar skills op het gebied van capaciteitsplanning te vergroten.

Flexibiliteit en ontwikkeling: de voordelen van detachering

Detachering opende nieuwe deuren voor Bouwiena. Ze begon in Zuidlaren en heeft nu al een jaar ervaring op verschillende locaties. Haar flexibiliteit en het vermogen om gemakkelijk tussen opdrachten te schakelen, hebben haar niet alleen de kans gegeven verschillende locaties te leren kennen, maar ook zichzelf te blijven ontwikkelen.

De kracht van verbondenheid

En ook nu de opdracht loopt, is er regelmatig contact. Bouwiena vertelt: “Korte lijntjes, duidelijke afspraken en het persoonlijke contact maakt dat ik het werken vanuit TOP zo onwijs leuk vind! Ik kan alle vragen die ik heb stellen, niks is gek of raar, er wordt gekeken naar jou als mens en van daaruit loopt het contact verder. We drinken vaak even een kop koffie om elkaar op de hoogte te houden, wat een fijne samenwerking!”

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Of je nu als planner aan de slag wilt, of als begeleider, verzorgende of helpende: neem eens vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag samen met jou op zoek.

Bekijk onze nieuwste vacatures

Laatste vacatures

Een nieuwe stap in de zorg?

Of je nu als planner aan de slag wilt, of als begeleider, verzorgende of helpende: we gaan graag samen met jou op zoek.