Top Zorgpersoneel groeit

Top Zorgpersoneel is begin van dit jaar van start gegaan. We kijken met een heel goed gevoel terug op de achter ons liggende maanden. En de tijd is voorbijgevlogen door alle leuke projecten, de nieuwe contacten en alle uitdagingen, die we met succes hebben aangepakt.

We konden bij verschillende organisaties medewerkers plaatsen als Planner. En ook hebben we vooral in de tweede Corona-golf meerdere Helpenden en Verzorgenden bij verzorg- en verpleeghuizen aan een baan kunnen helpen. Er is, dankzij onze bemiddeling, een aantal Groepsleiders gestart bij verschillende organisaties. En we hebben nog tal van vacatures van verschillende organisaties in portefeuille waarvoor we geschikte kandidaten zoeken. Heel hartelijk dank voor het vertrouwen in ons, dat hieruit blijkt.

De afgelopen tijd hebben we ook een intensieve samenwerking met Johan Last van L-Concept Consultancy BV opgebouwd. Samen maken we plannen op het gebied van capaciteit, flexibiliteit en roosteren, om zo organisaties beter van dienst te kunnen zijn. In dat verband gaat het dan om functies voor Planners, Adviseurs en Leidinggevenden. We verwachten daar binnenkort meer over te kunnen vertellen. Het is fijn om hierin een gelijkgestemde partner te hebben gevonden.

En verder hebben we uiteraard veel leuke gesprekken gevoerd met allerlei werkzoekenden en met kandidaten die opzoek zijn naar een andere baan. Of zich oriënteren en het prettig vinden om eens te “sparren” over hun ambities en verdere loopbaan. Daarom ook heel veel dank aan alle kandidaten die open en oprecht hun verhaal hebben gedaan. Soms waren dat intrigerende gesprekken. Maar steeds toekomstgericht.

Ik zie er naar uit om in de komende maanden meer van dit soort ontmoetingen te hebben. En ik ben er zeker van dat we hiermee vacatures gaan vervullen en kandidaten blij maken met een leuke nieuwe uitdaging, waarin voldoening gevonden wordt.

De afgelopen maanden waren eigenlijk vooral bedoeld om te verkennen en te netwerken. Maar we hebben meer vacatures kunnen vervullen dan verwacht; het wordt wat te druk. En daarom denken we nu ook al na over het uitbreiding van de kantoorbezetting van TOP Zorgpersoneel. Ik hoop dat we voor de zomer een nieuwe collega hebben gevonden, die zich wil verbinden aan een kleine, gezellige maar ambitieuze organisatie als TOP Zorgpersoneel.