Uitbreiding Dienstverlening

In de afgelopen negen jaar is TOP Technisch Personeel een bekende naam geworden in de markt van het detacheren, uitzenden en opleiden voor elektromonteurs, loodgieters en andere vaklieden in de techniek.

Nu is het tijd geworden om onze vleugels uit te slaan. Per 1 januari 2021 gaan wij uitbreiden met een tweetal nieuwe labels.

TOP Zorgpersoneel gaat de schakel worden tussen mensen die graag in de zorg aan het werk willen zoals verplegend en verzorgend personeel, planners, begeleiders en psychologen voor organisaties in Noord Nederland welke behoefte hebben aan professioneel en gekwalificeerd personeel.

Wij zijn blij dat wij met Bonny van der Veen een gedreven dame hebben gevonden die met haar jarenlange ervaring de zorg weet wat er verwacht en gevraagd wordt.

TOP Zorgpersoneel is gevestigd in Assen.

Het andere nieuwe label wat gevoerd gaat worden is TOP Personeelsdiensten. Voor dit label hebben wij in Frank Kruizinga weten te binden. Nog geen dertig lentes jong, met toch al ruim negen jaar ervaring in de wereld van het uitzenden, werven & selecteren en opleiden.

TOP Personeelsdiensten krijgt een vestiging in Drachten en wil alle mensen die graag aan het werk willen aan een baan helpen. Evenals de bedrijven die zoekende zijn naar personeel gaan we voorzien in de juiste man of vrouw voor die desbetreffende werkzaamheden.