Overige vacatures

Wil jij aan de slag als zorgprofessional? Ontdek de leukste vacatures bij Top Zorgpersoneel!

Naar alle vakgebieden

Onze laatste vacatures.

Laatste vacatures

Staat je baan er niet tussen

Meld je aan voor onze vacature alert en wees als eerste op de hoogte.

🎉 Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

Alle vacatures

Werken in de zorg

Ben je als zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of je nu al jarenlange ervaring hebt in de zorgbranche of dat je net je opleiding hebt afgerond: bij TOP Zorgpersoneel helpen we je graag bij het vinden van jouw droombaan in de zorg.

Werken in de zorg varieert van het bieden van basiszorg, zoals hulp bij dagelijkse activiteiten en persoonlijke verzorging, tot het bieden van gespecialiseerde zorg aan patiënten met complexe medische aandoeningen. Bekijk hierboven onze vacatures of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Van verpleegkundigen tot begeleider in de gehandicaptenzorg en van psychologen tot ergotherapeuten, we hebben mogelijkheden voor iedereen met een passie voor de zorg.

Zij gingen je al voor.

Carla Korthuis

Begeleider

In 2021 was ik toe aan een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan en ben ik diverse keren benaderd door uitzendbureaus.

Na verschillende vruchteloze pogingen had ik geconstateerd dat het zinvoller zou zijn om mijn tijd meer te besteden aan het zoeken naar een baan, dan in het onderhouden van het contact met deze bureaus. Want, hoe vriendelijk en goedbedoeld ook, er was niets bij dat voldoende aansloot bij mijn kwaliteiten en wensen.

Ongeveer op dit moment werd ik benaderd via LinkedIn, door Janique van Topzorg Personeel. Ik had eerlijk gezegd geen zin om opnieuw een gesprek aan te gaan (dit was inmiddels het zevende bureau waardoor ik werd benaderd). Toch was er iets in de toon waardoor ik getriggerd werd en ik besloot het nog één kans te geven. Ik was enigszins verbaasd door het feit dat ik werd uitgenodigd voor een gesprek, tot nu toe had ik alle gesprekken telefonisch gevoerd.

Tijdens het gesprek was ik positief verrast door de persoonlijke manier waarop ik werd benaderd. Ik vond het belangrijk om kritisch te kijken naar een toekomstige werkplek en hier stond Janique hetzelfde in, hierdoor voelde ik me erg serieus genomen. Er werd een grote hoeveelheid aan informatie gevraagd en we hebben kritisch gekeken naar mijn CV. Op een directe, maar vriendelijke en betrokken manier heb ik veel feedback ontvangen over mijn manier om mezelf te presenteren. Ook werd ik uitgenodigd om te onderzoeken wat ik nu daadwerkelijk belangrijk vind in mijn rol als zorgverlener en welke voorwaarden ik belangrijk vind op een werkplek. Dit kan ik meenemen voor de rest van mijn loopbaan.

Uiteindelijk na een korte periode en verschillende keren afstemmen, is er een baan gevonden waar ik nog steeds erg blij mee ben. De periode van overname verliep vlekkeloos en heb ik vrijwel geen stress ervaren doordat de dames ervoor hebben gezorgd dat alles goed in elkaar overliep. Nog steeds raad ik iedereen in mijn omgeving Topzorg Personeel aan en mocht ik opnieuw op zoek zijn naar een baan, zal ik weer met ze in gesprek gaan.

Bedankt Janique en Bonnie!

Lees meer

Chantal Sibering

Begeleider

Mijn ervaring met TOP Zorgpersoneel is echt heel goed. Onze lijntjes zijn kort, er is altijd ruimte voor overleg en de opdrachten passen erg goed bij mij.

Ik vind het fijn om voor TOP te werken omdat ik ook echt het gevoel heb dat ik gewaardeerd wordt, ze blij met mij zijn en hun best doen om de communicatie etc goed te laten verlopen.

Top houd zich altijd aan de gemaakte afspraken, het kennismakingsgesprek is erg uitgebreid en er wordt goed gekeken naar wat de wensen zijn van de toekomstig medewerker/opdrachtnemer.

Al met al is Topzorg een super bedrijf.

Lees meer

Brigitte

Begeleider

1.5 half jaar geleden ben ik bij Top Zorgpersoneel komen werken. Top Zorgpersoneel heeft samen met mij gekeken en gezocht naar een gepaste baan voor mij.

Uiteindelijk ben ik via deze weg aan het werk gekomen bij een leuke organisatie, waar ik in tegen stelling tot andere uitzendbureaus al mijn uren op een locatie kon werken. Hierdoor kreeg ik een leuke band met de bewoners en het team. Met eind resultaat een vaste aanstelling bij het bedrijf waar ik via Top Zorgpersoneel ben gaan werken. Het was fijn om voor Top Zorgpersoneel te werken, ze hebben met mij mee gedacht waar nodig. En wanneer ik ergens tegen aan liep waren de lijnen kort en werd ik snel geholpen door de vriendelijke medewerkers van Top Zorgpersoneel.

Lees meer

Martina Meter

Begeleider

Mijn ervaring met TOP zorg is TOP geweest. Sterk vind ik het uitgebreide kennismakingsgesprek waarbij focus op de mens & kwaliteiten ligt.

Al gauw lag er een leuke tijdelijke opdracht klaar: alle regelzaken werden door TOPzorg prima geregeld & de opdracht bleek een match te zijn. Leerzame tijd gehad. Helaas is het bij 1 opdracht gebleven omdat ik een andere baan vond maar anders had ik vast nog andere leuke opdrachten via TOPzorg kunnen doen.

Lees meer