Werken als ZZP’er

Ben jij zzp’er in de zorgsector? Of je nu werkt als manager, als thuiszorgmedewerker of in de verpleging: in de zorgsector zijn organisaties vaak op zoek naar zorgprofessionals die op ZZP basis willen werken. Voor beide partijen is het ook ideaal: de organisatie draagt weinig risico en als zorgprofessional werk je wanneer het jou uitkomt bij opdrachtgevers waar jij blij van wordt. Je bepaalt zelf hoeveel, waar en wanneer je werkt. Klinkt goed toch? TOP Zorgpersoneel is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen zorginstellingen en zorgprofessionals die als zzp’er werken.

Wil jij als zzp’er aan de slag in de zorg? Je komt in aanmerking om via TOP Zorgpersoneel als zzp’er te werken als je:

  • minimaal 2 jaar in loondienst bent bij een zorgorganisatie; 
  • in het bezit bent van een zorg gerelateerd diploma;
  • beschikt over een referentie;
  • bent aangesloten bij een kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de zorg;
  • staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK);
  • een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten.

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van werken als zzp’er

  • Flexibel: je werkt wanneer het jou uitkomt en kiest de opdrachten die perfect bij jou passen.
  • Veel ervaring: als zzp’er doe je vaak veel ervaring op bij verschillende organisaties. Erg goed voor je ontwikkeling en je netwerk.
  • De juiste begeleiding: je hoeft niet zelf op zoek naar opdrachtgevers, wij helpen je hierbij.

Waarom moet je je als zzp’er aansluiten bij een Keurmerk?

Als zzp’er in de zorg ben je een zelfstandige professional die een belangrijke rol speelt in het leveren van hoogwaardige zorg aan cliënten. Om jouw kwaliteit, benodigde kennis en vaardigheden te garanderen bij potentiële opdrachtgevers, vinden wij het belangrijk dat je bent aangesloten bij een kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de zorg.

Een kwaliteitskeurmerk laat zien dat je voldoet aan specifieke standaarden en richtlijnen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Dit vergroot het vertrouwen van opdrachtgevers in jouw capaciteiten en expertise als zorgprofessional. Door te voldoen aan de eisen van een kwaliteitskeurmerk laat jij zien dat jij zorg levert van hoge kwaliteit. Het proces van het verkrijgen en behouden van een kwaliteitskeurmerk vereist vaak bijscholing en training, wat bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en expertise in de zorgsector. Wil je meer informatie over het verkrijgen van een kwaliteitskeurmerk? Neem gerust contact op.

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.