Van 2023 naar 2024: een terugblik en nieuwe plannen

Het is januari 2024! Voor ons hoog tijd om stil te staan bij de bijzondere reis die we het afgelopen jaar hebben gemaakt. Van mooie intakegesprekken tot de opdrachten die we kregen en mochten vervullen: we kijken met trots terug op de hoogtepunten van 2023. Het is bijzonder om het vertrouwen te voelen van zowel zorgorganisaties als medewerkers, daar zijn we erg dankbaar voor! We hebben veel vacatures mogen vervullen en zo hopelijk ons steentje bij mogen dragen aan de zorg. Daarnaast kijken we terug op nog veel meer hoogtepunten:

Vernieuwde website

Onze website heeft voor de zomer een vernieuwde look gekregen. We kregen veel positieve reacties en hopen op een verbeterde ervaring voor zowel medewerkers als zorgorganisaties.

Drukke zomer

Waar voor velen de zomer in het teken staat van vakantie vieren, staat de zorg natuurlijk nooit stil. We zijn erg dankbaar voor de flexibiliteit en toewijding van onze medewerkers, want dankzij hen hebben wij veel gaten in de planning van zorgorganisaties kunnen opvullen in deze hectische periode.

Opleiding voor planners in de zorg gestart

Dit jaar konden medewerkers via ons een opleiding volgen tot planner in de zorg. Onder leiding van L-Concept Consultancy hebben de deelnemers deze gecertificeerde opleiding afgerond en zijn vele van hen ondertussen al werkzaam als professioneel planner. Een succes waar we trots op zijn!

Naast deze mooie mijlpalen zijn we natuurlijk nog steeds erg blij met de samenwerking tussen ons (Bonny en Janique). Mede daardoor kunnen we stappen zetten, weten we snel te handelen en kunnen we zowel zorginstanties als medewerkers zo goed mogelijk ondersteunen.

Op weg naar 2024: onze plannen voor het nieuwe jaar

En ook voor volgend jaar staat er veel op de planning! Met enthousiasme kijken we uit naar 2024, waarin we onder andere beginnen met de voorbereidingen voor ons nieuwe planningsplatform. Flexsoftware gaat hierin een sleutelrol spelen en we hebben veel zin om hiermee aan de slag te gaan. Ook zijn we druk bezig om te werken aan onze naamsbekendheid door middel van een campagne die binnenkort van start gaat.

Uiteraard staan de zorgorganisaties en onze medewerkers centraal. We blijven de verbinding met ze aangaan en zien het als onze rol om ze op de hoogte te brengen van belangrijke ontwikkelingen. Denk aan de wijzigingen rondom zzp’ers in de zorg. We spelen in op marktontwikkelingen en hopen daarmee de beste mogelijke dienst te kunnen bieden. Of het nu gaat om het vervullen van een vacature, het oplossen van een planningsprobleem of het vinden van een fijne baan in de zorg voor een medewerker.

We kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar en kijken vol enthousiasme vooruit naar de kansen die het nieuwe jaar ons gaat brengen!